Our site uses cookies to give you the best experience. Manage your cookies here or continue shopping if you're happy.

Accept & close
Skip to Content
Basket

    Customer Reviews - Sony Bravia X75WL 50" 4K Ultra HD Smart Google TV - KD50X75WLPU

    Customer Reviews - Sony Bravia X75WL 50" 4K Ultra HD Smart Google TV - KD50X75WLPU

    Sony Bravia X75WL 50" 4K Ultra HD Smart Google TV - KD50X75WLPU
    £599
    Save £20
    Was £619
    • 4K Ultra HD — Incredibly sharp, crystal-clear pictures
    • X-Reality™ Pro — Sharpens images to enhance the picture
    • Motionflow XR — Inserts frames to smooth the picture
    • Dolby Vision™ — Lifelike colours and sharp contrast
    • Dolby Atmos® — Adds height and depth for 3D surround sound
    5 / 5
    12
    0
    0
    0
    0

    Perfect!

    5/5
    Great quality, love it!
    Nicola Keating

    Awesome TV

    5/5
    Absolutely awesome TV - so pleased with it and the picture on it is amazing too. The colours are stunning and so clear. Easy to connect and came with clear instructions. Delivered with care by their delivery team. Just awesome!!
    Yvonne Shoults was

    Sony Bravia

    5/5
    Love this tv. Great colour & sound
    Karen

    Excellent easy to use tv with great picture

    5/5
    Excellent, was purchased for elderly father in law who had previously struggled with his old TV. This one is much more straight forward and easy to use.
    Jess Clark

    Sony tv.

    5/5
    Great picture easy set up Sony quality
    Moss Appleby

    Sony Bravia review

    5/5
    Brilliant picture
    Mike

    Great TV at a good price

    5/5
    Have had Sony TV’s before and have always been great products. This one is no different. Great picture and sound. All the apps that you would expect for smart tv’s. Great for my Sky Q 4k box and great for my Xbox series X.
    Dean Cosher

    Great looking product with good features.

    5/5
    Excellent quality, as expected from Sony. Slight hic-up at first as TV was shutting down after a period of 'inactivity'. Discovered this was to do with one of the 'ECO' settings - and as we were watching recordings, on BT vision, it must have taken this as 'inactivity'. Easily rectified, once we were aware, by changing the ECO setting. Also took a bit of trial and error to link properly with Denon amplifier, but probably due to our lack of expertise.
    Malcolm Hayes
    1 2